tag:blogger.com,1999:blog-3505527226039085719.post6403538489120363529..comments2024-03-27T09:24:25.531+01:00Comments on Moja Mała Kuchnia: tartletki z fenkułemAniahttp://www.blogger.com/profile/04456346869374501033noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3505527226039085719.post-84532865750067920162011-08-26T22:37:52.909+02:002011-08-26T22:37:52.909+02:00Bardzo rzadko jadam fenkuła, a widzę, że go nie do...Bardzo rzadko jadam fenkuła, a widzę, że go nie doceniam :)Aurorahttps://www.blogger.com/profile/10488107011325447471noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3505527226039085719.post-45034308247275261862011-08-26T20:23:08.131+02:002011-08-26T20:23:08.131+02:00ale apetyczne, sa takie rumiane:)ale apetyczne, sa takie rumiane:)agahttps://www.blogger.com/profile/07312016542763207795noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3505527226039085719.post-60166287952532355582011-08-21T20:36:27.129+02:002011-08-21T20:36:27.129+02:00Właśnie w zeszłym tygodniu nabyłam foremki do tsrl...Właśnie w zeszłym tygodniu nabyłam foremki do tsrletek, więc pewnie się skuszę na ten przepis bo wyglądają bardzo apetycznie :)Grażynahttps://www.blogger.com/profile/03036701023150034844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3505527226039085719.post-11436199949348338032011-08-21T11:12:38.301+02:002011-08-21T11:12:38.301+02:00nie znam fenkułu.
ale pozostaje niezmienne to, że ...nie znam fenkułu.<br />ale pozostaje niezmienne to, że tartaletka wygląda cudnie!Karmel-itkahttps://www.blogger.com/profile/04700945861115996139noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3505527226039085719.post-48832566979719912992011-08-21T10:20:21.894+02:002011-08-21T10:20:21.894+02:00Wisienko - jak się go wpierw obgotuje w wodzie, to...Wisienko - jak się go wpierw obgotuje w wodzie, to ma smak znacznie bardziej delikatny, zupełnie nie przeszkadza.Aniahttps://www.blogger.com/profile/04456346869374501033noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3505527226039085719.post-3337393377605786062011-08-21T08:43:02.659+02:002011-08-21T08:43:02.659+02:00Piękne tartaletki. Bardzo jestem ciekawa smaku, bo...Piękne tartaletki. Bardzo jestem ciekawa smaku, bo fenkuł zawsze trochę mnie przeraża. W kuchni włoskiej smakuje cudownie, ale kiedy sama próbuje go użyć, zwykle jego lukrecjowy smak psuje mi efekt. A tu widzę użyłaś go w sporej ilości? Może znasz jakąś sztuczkę? Ja obecnie przemyśliwuję jakby go upchnąć w jakimś cieście . . . np. wrzucić do keksa :)<br /><br />Pozdrawiam!Wiedźmahttps://www.blogger.com/profile/13681251204630834727noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3505527226039085719.post-34824598134882532952011-08-21T08:09:17.428+02:002011-08-21T08:09:17.428+02:00Ciekawy pomysł na wykorzystanie fenkułu. Jadłam ja...Ciekawy pomysł na wykorzystanie fenkułu. Jadłam jakiś czas temu w restauracji bardzo dobre zapiekane fenkuły i od tamtego czasu "chodzi" za mną to warzywo.Hania-Kasiahttps://www.blogger.com/profile/15767681274144352800noreply@blogger.com