tag:blogger.com,1999:blog-3505527226039085719.post8491708597837589426..comments2024-03-27T09:24:25.531+01:00Comments on Moja Mała Kuchnia: pain au levain na 2 zaczynachAniahttp://www.blogger.com/profile/04456346869374501033noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3505527226039085719.post-70837499769983075092010-04-08T17:12:28.170+02:002010-04-08T17:12:28.170+02:00Miss_coco - Po prostu dobrze jest naparować piekar...Miss_coco - Po prostu dobrze jest naparować piekarnik na początku pieczenia. Ja wkładam chleb na kamień, biorę spryskiwacz i opryskuję ścianki piekarnika wodą i szybko zamykam. Po jakichś 15 minutach uchylam na chwilę by para uszła. Pomaga chlebom lepiej rosnąć - nie wysychają tak szybko podczas pieczenia. A parę usówamy po jakimś czasie by mieć chrupiącą skórkę po upieczeniu.Aniahttps://www.blogger.com/profile/04456346869374501033noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3505527226039085719.post-16511797791462153582010-04-08T16:27:01.090+02:002010-04-08T16:27:01.090+02:00Aniu, co to znaczy piec z parą ? Wlasnie upieklam ...Aniu, co to znaczy piec z parą ? Wlasnie upieklam dwa bochenki wedlug tego przepisu, ale o parze w ogole zapomnialam ;)miss_cocohttp://belgiaodkuchni.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3505527226039085719.post-70580726112651860862009-06-27T07:07:55.115+02:002009-06-27T07:07:55.115+02:00Kass, bardzo mi milo!Kass, bardzo mi milo!Aniahttps://www.blogger.com/profile/04456346869374501033noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3505527226039085719.post-17765335557024140692009-06-26T22:30:22.272+02:002009-06-26T22:30:22.272+02:00Ja też uważam że Hamelman to mistrz...ja uwielbiam...Ja też uważam że Hamelman to mistrz...ja uwielbiam jego przepisy, a z Twoich przepisów tez korzystam. Miłego weekendu!kasshttps://www.blogger.com/profile/06872665333376940828noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3505527226039085719.post-17828116222865090562009-06-26T21:14:17.454+02:002009-06-26T21:14:17.454+02:00Ciesze sie ze sie Wam podobaja!
Mafilko, zaprasza...Ciesze sie ze sie Wam podobaja! <br />Mafilko, zapraszam do korzystania z przepisow Hamelmana, bo wszystkie jak dotad sa bardzo udane! Twoje chleby tez podgladam, sa po prostu idealne!Aniahttps://www.blogger.com/profile/04456346869374501033noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3505527226039085719.post-599467041797752802009-06-26T17:43:39.812+02:002009-06-26T17:43:39.812+02:00Wygląda pięknie. A przekrój ma wręcz zjawiskowy :)...Wygląda pięknie. A przekrój ma wręcz zjawiskowy :)kasiaaaa24https://www.blogger.com/profile/10656970880141919313noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3505527226039085719.post-36135408861200650442009-06-26T17:17:41.895+02:002009-06-26T17:17:41.895+02:00Wiesz co, Aniu? Przeglądnęłam sobie właśnie Twojeg...Wiesz co, Aniu? Przeglądnęłam sobie właśnie Twojego bloga pod kątem chlebów.I, kurcze, wszystkie masz eleganckie :-) A ponieważ nie mam książki Hamelmana, więc umyśliłam sobie, że zacznę piec jego chleby na podstawie Twojego blogu :-)Mafilkahttps://www.blogger.com/profile/15479548694566270351noreply@blogger.com