Moja Mała Kuchnia

Przepisy

▼

mięsa

Kurczak pieczony z dynią, szałwią i orzechami włoskimi






Coq au vin blanc - pyszny kurczak duszony w białym winie

Nóżki kurczaka pieczone z brzoskwinią i imbirem






Schabowy z masełkiem szałwiowym






Polędwica wołowa w sosie serowym






Łopatka jagnięca wolno pieczona






Pieczona jagnięcina z sosem miętowym






 Cukinia nadziewana mięsem mielonym
Smażony kurczak z orzechami nerkowca (Tajlandia)






Gulasz z indyka z żurawiną






Rabbit Hotpot - królik duszony w jarzynach

Polędwiczki wieprzowe ze śliwkami


Polędwiczki wieprzowe w sosie musztardowym






Wołowina po królewsku
Potrawka z jagnięcimy z kluseczkami (Wielka Brytania)






Jagnięcina z moralmi i kluseczkami pomarańczowymi

Bistec de cerdo - wieprzowina po kubańsku
Pierś indycza nadziewana suszonymi śliwkami i morelami






Schab parzony w ziołach







Aromatyczna pierś z indyka

No comments:

Post a Comment

Home
View web version

About Me

My photo
Ania
View my complete profile
Powered by Blogger.