14 October 2010

WP # 89 - maślane bułeczki Hamelmana


Bułeczki które zaproponowałam w tej edycji WP gotowe. Ja zawsze wyszły miękkie i pachnące. Tym razem posmarowałam je przed pieczeniem mlekiem i szczerze mówiąc nie widze różnicy. Sa tak samo rumiane i delikatne.
Poniżej jeszcze gorące - prosto z pieca!
Połowy już nie ma... ;-)



11 comments:

  1. Ja piekę jutro. Już się nie mogę doczekać:)

    ReplyDelete
  2. a ja piekę w poniedziałek, bo w weekend szaleję na weselu:). pozdrawiam ciepło i już sie nie mogę doczekać bułeczek:)

    ReplyDelete
  3. Będę wypatrywac u Was tych wypieków :-)

    ReplyDelete
  4. ale piekne:) i takie rumiane, mniam...:)

    ReplyDelete
  5. Aniu, ależ rumiane i piękne! Czy mi się zdaje, że czuję jak pięknie pachną?
    Pozdrawiam!

    ReplyDelete
  6. Piękne te bułeczki! Kształtne i rumiane,śliczne:)
    Miłego dnia:)

    ReplyDelete
  7. o rety, rety, rety!
    prosze o jedną. na śniadanko.
    wyglądają niezwykle kusząco!

    ReplyDelete
  8. a jakie cudo , cudo nie bułki
    kurcze nie wiem czy o czasie je upiekę ,ale upiekę na pewno

    ReplyDelete
  9. jejku, jak one ślicznie razem wyglądają!

    ReplyDelete