Coq au vin blanc - pyszny kurczak duszony w białym winie
Nóżki kurczaka pieczone z brzoskwinią i imbirem
Schabowy z masełkiem szałwiowym
Polędwica wołowa w sosie serowym
Łopatka jagnięca wolno pieczona
Pieczona jagnięcina z sosem miętowym
Cukinia nadziewana mięsem mielonym
Smażony kurczak z orzechami nerkowca (Tajlandia)
Gulasz z indyka z żurawiną
Rabbit Hotpot - królik duszony w jarzynach
Polędwiczki wieprzowe ze śliwkami
Polędwiczki wieprzowe w sosie musztardowym
Wołowina po królewsku
Potrawka z jagnięcimy z kluseczkami (Wielka Brytania)
Jagnięcina z moralmi i kluseczkami pomarańczowymi
Bistec de cerdo - wieprzowina po kubańsku
Pierś indycza nadziewana suszonymi śliwkami i morelami
Aromatyczna pierś z indyka
No comments:
Post a Comment