chleby

Chałka









Focaccia z rozmarynem

Focaccia z oliwkami i rozmarynem






Vermont






Vermont z mąką pełnoziarnistą pszenną








Vermont z podwyższonym procentem mąki pełnoziarnistej
Chleb 60/40 Nilsa






Chleb mieszany kwadratowy

Chleb Borodinsky






Chleb codzienny Lu







Pain au levain






Pain au levain z dodatkiem mąki razowej







Pain au levain na 2 zaczynach


Chleb na semolinie









 Chleb na zakwasie z ziarnami







Chleb orkiszowy na miodzie






 Chleb pszenno-żytni z czarnuszką






Chleb pszenno-żytni z prażoną mąką






 Chleb pszenno-żytni z żurawiną i orzechami włoskimi






 Chleb pszenny mieszany






Chleb pszenny wiejski - Country Bread







 Chleb pszenny z figami, orzechami laskowymi i anyżkiem









Chleb pszenny z parmezanem 









Chleb razowy pszenno-żytni ze słonecznikiem







 Chleb razowy pszenno-żytni






Polski chleb pszenno-żytni

Chleb rustykalny na drożdżach







Chleb tostowy






Chleb tostowy II






 Biały chleb na mleku

 Chleb ukraiński






TPM Sourdough - chleb firmowy WP po godzinach

Chleb wiejski - Pain Rustique









 Chleb z 3 ziarnami






Chleb z 5 ziarnami na zakwasie






Chleb z nasionami dyni







Chleb z oliwkami






Panmarino - włoski chlebek z rozmarynem


Chleb z orzechami laskowymi i suszonymi śliwkami








Chleb z pieczonymi ziemniakami





Tatterowiec

Chleb z płatkami owsianymi i jabłkami







Chleb z ricottą







 Normandzki chleb z jabłkami

 Chleb z semoliny






Chleb z semoliną i sezamem







Chleb ze starterem Tang Zhong









Chleb ze słonecznikiem






Chleb zytni 100%% z zaparką







 Chleb żytni 40% z kminkiem







Chleb żytni 66%






Chleb żytni 70% trójfazowy






Chleb żytni 80% trójfazowy






 Chleb żytni razowy







Chleb żytni z orzechami włoskimi






Chleb żytni z siemieniem lnianym






Chleb żytni z żurawiną






New York Deli Rye

Lekki chleb żytni

Chleb wiejski francuski


Chlebki pita

Malezyjski chlebek "Roti canai"







Zakwas











No comments:

Post a Comment